Oefenen

Oefenen bij The Creative Factory

The Creative Factory beschikt momenteel over 2 mooie oefenruimtes die de hele week beschikbaar zijn! We beschikken over een mooie locatie in het centrum van Zaandam, maar tegelijkertijd is het lekker rustig als je even buiten een frisse neus wilt halen.
Over een frisse neus gesproken, beide ruimtes beschikken over een speciale luchtbehandeling die kan koelen en verwarmen, dus je hebt het nooit te warm of te koud in onze ruimten!

Backline

De 2 oefenruimtes zijn volledig voorzien van de standaard apparatuur die je nodig hebt. En de prijzen zijn identiek aan elkaar.
Voor meer informatie over de Rode Ruimte, klik hier!
Voor meer informatie over de Blauwe Ruimte, klik hier!

Dagdelen/Blokken

Onze oefenruimtes worden over het algemeen verhuurd in blokken van 3 uur.
Op maandag t/m vrijdag hebben we voor vast verhuur 2 blokken van 18.00 tot 21.00 en van 21.00 tot 24.00 beschikbaar.
In het weekend is alleen de zondag beschikbaar van 18.00 tot 21.00 en van 21.oo tot 24.00. Oefenen op andere tijdstippen dan de aangegeven blokken is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op!
Een los blok kost 30 euro.

Maandcontract

Veel bands vinden het fijn om gewoon een vaste dag in de week te oefenen. Bij ons kun je een maandcontract afsluiten.
Hierbij reserveer een blok van 3 uur op een vaste dag in de week. De prijs van ons maandcontract is 100 euro. Dat betekent dat je 5 euro korting per sessie krijgt bij het afsluiten van een maandcontract!

Losse uren

Wil je gewoon even een uurtje drummen, gitaar spelen of de longen uit je lijf zingen? Bij ons kun je ook gewoon losse uren huren om even lekker te oefenen.
Neem contact met ons op voor een afspraak! Over de prijs valt te onderhandelen.

Afwijkende uren

Het kan natuurlijk voorkomen dat de dagdelen niet lekker uitkomen. Er is altijd een mogelijkheid om contact met ons op te nemen om te vragen of je op een afwijkend tijdstip kan oefenen. LET OP! Wij garanderen niet dat dit kan, maar vragen kan geen kwaad!